За Кенди Фарма

Kendy Pharma е водеща компания с дългогодишен опит в развитието, производството и реализацията на хранителни добавки.  Създадена през  1992 г.,  компанията  разполага с най-съвременна и модерна техника. Kendy Pharma инвестира в целия цикъл за създаването на продукти – от задълбочените научни изследвания , през практическите разработки, до реализацията им – при постоянен и стриктен контрол на качеството.

Ефикасността и оптималното  действие на продуктите се дължи на избора на активни съставки с най-високо качество и правилното им балансиране. Доставчиците са утвърдени световни компании, сред които:  DSM – водеща швейцарска компания за витаминни премикси, Naturex – експерт в натуралните екстракти, Beneo – производител на натурални фибри.

Kendy Pharma е сертифицирана:

 • от U.S. FDA (United States Food and Drug Administration)
 • по ISO 9001:2015
 • по GMP (Добра производствена практика)
 • одитирана и одобрена от UNICEF и от GAIN (Global Alliance for Improved Nutrition – Bill & Melinda Gates Foundation) за производството на хранителна добавка (витаминно-минерален премикс) за недохранени деца
 • компанията притежава разрешение за производство/внос на лекарствени продукти (No P-I-38-004) от 2013 г.
 • 80 Countries
  4 Continents

  Kendy Pharma притежава богато портфолио от запазени марки, лидери на местния и международния пазар, сред които са SupraVit - витамини и минерали, Lactoflor - пробиотици, Stabiflex и Osteoactive – продукти за опорно-двигателния апарат. Предлагат се продукти под различни форми – таблетки, ефервесцентни таблетки, капсули, сашета и др.

  Бази и инфраструктура

  През 2018 година предстои откриването на новия ни модерен завод, съобразен с всички световни критерии за качество.
  Очаквайте подробности скоро...

  Екип

  Ние ценим служителите си.
  Нашата специална формула:
  успех = екипна работа + опит.

  Мисия

  Нашата мисия е да подобрим всекидневния живот на модерния човек. Затова развиваме и произвеждаме надеждни продукти с високо качество за хора от всички възрасти. Така отговаряме на техните нужди в една бързопроменяща се среда.

  Визия

  Ние вярваме, че всеки засужава по-добро качество на живот. Вярваме, че качествените хранителните добавки значително подпомагат здравето и доброто физическо състояние на хората.